• Dansk
  • English

 

EBSCO Ebooks

EBSCO eBook Collection

Adgang

Åbn EBSCO eBook Collection  (N.B. det direkte link virker kun, når du befinder dig på UCN)

Fjernadgang:
Åbn EBSCO eBook Collection fjernadgang
Vælg Professionshøjskolen UCN som din institution. Indtast din UCN-mail og den samme adgangskode, som du anvender på andre UCN-platforme (mail, netværk m.v.) 
 

Indhold

EBSCO eBook Collection indeholder over 150.000 titler dækkende mange forskellige emneområder, f.eks. uddannelse, medicin, økonomi, litteratur, politik, arkitektur, samfundsvidenskab, teknologi m.v.

Udover elektronisk adgang til e-bogen er det muligt at gemme/printe dele af en e-bog.
 

Gem og print

Udvalgte sider eller kapitler (afhængig af den enkelte titels maksimumgrænse) kan konverteres til en PDF-fil, som herefter kan printes eller gemmes på computer. Siderne vil have vandmærke. Dette kan gøres uden at oprette et EBSCO-login.
 

Onlineadgang

Her læses e-bogen direkte via en browser på computer, tablet eller smartphone. Hvis du oprettet et EBSCO-login, har du mulighed for at placere e-bogen i en folder/mappe og tilføje noter. Denne metode giver adgang i ubegrænset tid.
Læs mere om online adgang
 

Offlineadgang (=download)

Det er muligt at downloade e-bogen til din computer, tablet eller smartphone i op til 30 dage. Dette forudsætter, at du opretter et EBSCO-login.

Det er desuden muligt at overføre dele af en e-bog til Kindle eller en anden e-bogslæser.

Download e-book

Computer

E-bogen kan læses i Adobe Digital Editions, som er en PDF- og EPUB-læser, der skan styre adgang til e-bøger i en tidsbegrænset periode. Det er muligt at indsætte bogmærker, noter og overstregninger.
Læs mere

Når du downloader Adobe Digital Editions, har du samtidig mulighed for at oprette et Adobe ID. 
Hent Adobe Digital Editions
 

Tablet og smartphone

E-bøger kan læses direkte i en browser på tablet eller smartphone. Derudover er det også muligt at downloade en e-bog til en e-reader app. Vær opmærksom på at en e-bog er tilgængelig i maximum 30 dage i en e-reader app.

Den anbefalede e-reader app til EBSCO eBook Collection er Bluefire Reader. Det er en forudsætning, at du har oprettet et Adobe ID for at kunne læse en EBSCO e-bog i app'en. E-bogen kan overføres til Bluefire Reader, ved at placere filen direkte i Bluefire import directory, eller i f.eks. Dropbox, OneDrive eller Google Drive hvorfra den kan åbnes via Bluefire Reader. Det er muligt at tilføje bogmærker, noter og overstregsmarkeringer i Bluefire Reader​.
Opret Adobe ID
 

Kindle og andre e-bogslæsere

Det er ikke muligt at overføre en hel bog til Kindle eller en anden e-bogslæser. Du kan gemme op til titlens maksimumsgrænse som PDF på computeren og herefter overføre siderne til din e-bogslæser. Læs mere