• Dansk
  • English

Bisnode MarketProfile

Adgang

Åbn Bisnode MarketProfile (N.B. det direkte link virker kun, når du befinder dig på UCN)

Fjernadgang

Åbn Bisnode MarketProfile fjernadgang
Vælg Professionshøjskolen UCN som din institution. Indtast din UCN-mail og den samme adgangskode, som du anvender på andre UCN-platforme (mail, netværk m.v.) 
 

Indhold

Bisnode MarketProfile (tidligere kendt som Greens) indeholder udførlig information om danske virksomheder (aktie- og anpartsselskaber) med adgang til årsberetninger og regnskabstal 5 år tilbage.
Under ’Avanceret firmasøgning’ er der mulighed for søgning på firmaer efter branche og eksportmarked, eller firmaer med datterselskaber i bestemte lande.

Der er desuden biografier på ca. 230.000 personer, historikken går ca. 25 år tilbage. Et grafisk overblik viser netværksrelationer – hvem kender hvem i dansk erhvervsliv.
Det drejer sig om personer i ledelserne og bestyrelserne af danske virksomheder, advokater og revisorer med tilknytning til dansk erhvervsliv samt øvrige personer, som erhvervslivet kan have interesse i at søge oplysninger om. Desuden medtages oplysninger om Danmarks mest fremtrædende og betydningsfulde beslutningstagere i den offentlige sektor.
 

Vejledning

Online vejledning til Bisnode MarketProfile