• Dansk
  • English

Registrer afgangsprojekt

Denne side er kun til aflevering af studenterprojekter for studerende i UCN.
Er du studerende fra en anden professionshøjskole gå venligst til: 
UC Viden - afleveringsside for projekter (google.com)
 

OBS! Som studerende/kursist ved UCN skal du aflevere dit afsluttende projekt. Læs denne side grundigt, inden du går videre til UC Viden-portalen for at registrere dit projekt.

Husk at klikke ’Jeg accepterer’ nederst på siden for at komme videre til registreringssiden. 

Synlighed, fortrolighed og ophavsret

UC Viden er et videndelingssystem, hvori du registrerer og uploader dit afgangsprojekt/bachelorprojekt/afsluttende eksamensprojekt. 

OBS - hvis du har angivet dit cpr. nr. i projektet, så husk at slette det inden du uploader projektet.


Inddatering af gruppeprojekt

Vær opmærksom på, at der kun skal indberettes én gang pr. gruppeprojekt. Det vil sige, at alle forfattere registreres på den samme inddatering. 
 

Synlighed

Når du uploader dit projekt i UC Viden, skal du vælge synlighedsniveau ift. den nationale Studenterprojektportal. Du skal tage stilling til synlighedsniveau for det tilknyttede dokument.

’Frit tilgængelig’ og ’Internt tilgængelig’ betyder det samme. Det vil sige, at projektet kun er tilgængeligt for studerende og medarbejdere i Professionshøjskolerne via login.
’Backend - Tilgængelig for PURE-brugere’ betyder, at hverken registreringen eller det tilknyttede dokument kommer ud i Studenterprojektportalen, men kun er tilgængeligt for et begrænset antal ansatte i UCN.

Kontakt en projektmedarbejder hvis du ønsker at ændre synlighedsniveau på projektet eller har andre rettelser til registreringen. Kontaktoplysninger på projektmedarbejdere finder du i venstre kolonne.
 

Fortrolighed

Er dit projekt eller dele heraf omfattet af fortrolighed, skal du markere i skemaet, at det er fortroligt. Derved vil registreringen af projektet kun være tilgængelig for et begrænset antal administrative medarbejdere i UCN.
 

Ophavsret

Du beholder ophavsretten til dit projekt, selvom du uploader det til UC Viden. Du bevarer altså retten til – til enhver tid – at sælge, trykke eller på anden måde distribuere projektet.
OBS: et forlag eller en virksomhed kan dog afvise at trykke eller producere projektet, hvis det allerede er gjort tilgængeligt.

Brugeren af dit projekt skal altid referere til dig som ophavsmand (forfatter).

Du har selv ansvaret for at tjekke, om du har copyright til alle billeder, grafer og andet materiale i projektet. Hvis du er i tvivl, skal du gøre dit projekt ’internt tilgængeligt’.
 

Vejledning

Se hvordan du registerer dit projekt i UC Viden (pdf)

FAQ til registrering af projekt

OBS - vær opmærksom på, at du skal være logget ud af bibliotekssystemet, inden du registrerer dit projekt. Hvis du alligevel oplever problemer, anbefaler vi, at du prøver med en anden browser. 
 


 

Kategori: