Gå til hoved indhold

Privatlivspolitik

Få et indblik i privatlivspolitikken, der er gældende for brug af hjemmesiden ucnbib.dk.

1. Beskyttelse af privatlivet

Med UCN Biblioteks privatlivspolitik ønsker vi at forklare, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de personoplysninger, vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at få indsigt i og revidere oplysningerne. Det er UCN Biblioteks målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra de indsamles, videregives eller opbevares.

2. Indsamling og anvendelse af information

Som hovedregel kan du besøge ucnbib.dk uden at afgive personlige oplysninger om dig selv. Du kan dog vælge selv at afgive visse personlige oplysninger om dig selv - f.eks. din e-mailadresse – hvis du udfylder en formular eksempelvis med forslag til indkøb af nye titler. Hvordan vi indsamler og anvender de personlige oplysninger, du selv afgiver, er nærmere beskrevet herunder.

4. Links

UCN Biblioteks hjemmeside indeholder links til information, der er skrevet og vedligeholdt af andre offentlige og/eller private institutioner. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du ucnbib.dk. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse eksterne parters privatlivspolitik.

5. Videregivelse af oplysninger

Enhver form for registrering på UCN Biblioteks hjemmeside er valgfri. Vælger du ikke at registrere dig eller afgive personlig information, kan du stadig bruge hjemmesiden. Der kan dog være tjenester, som du ikke har mulighed for at få den fulde udnyttelse af.

Personoplysninger på hjemmesiden videregives kun til interne afdelinger i Professionshøjskolen UCN for at opfylde supportforpligtigelser. Vi videregiver kun andre data til myndighederne i den udstrækning, lovgivningen kræver det.

Automatisk indsamlede data til brug for statistiske formål udveksles med et eksternt firma (SiteImprove), der ikke videregiver informationerne til andre end Professionshøjskolen UCN.

SiteImproves adresse:

SiteImprove A/S
Havneholmen 33
1561 Copenhagen V

UCN Bibliotek videregiver aldrig personoplysninger til øvrige tredjeparter.

6. Kontrol med personlig information

Du kan til enhver tid spørge os, om vi opbevarer personlig information om dig, og du kan også bede om at få en kopi af de personlige data, vi har om dig. Før vi sender personlig information til dig, vil vi bede dig om at identificere dig. Kan du ikke bevise din hævdede identitet, forbeholder vi os retten til at nægte at sende dig personlig information. Du kan selvfølgelig bede om begrundet svar for denne handling og udfordre svaret.

Vi vil gøre en stor indsats for at sende dig den ønskede information indenfor rimelig tid, og vi afholder omkostninger i forbindelse med at sende dig dine data. Du kan på ethvert tidspunkt anmode om, at vi sletter og retter din personlige information i vores registreringer.

Kontakt bibliotek@ucn.dk for anmodninger af ovenstående karakter.

Der kræves bevis for din hævede identitet.

7. Klager over informationsindsamling og –anvendelse

UCN Bibliotek er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet. Oplever du krænkelse af dit privatliv under brug af hjemmesiden, eller ved anden interaktion med UCN Bibliotek, kan du klage til Datatilsynet over UCN Biblioteks praksis.

Datatilsynets kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Telefon: 3319 3200
Fax: 3319 3218
E-mail dt@datatilsynet.dk 
www.datatilsynet.dk

Her kan du læse mere om rettigheder og klagemuligheder.

8. Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Vi holder løbende privatlivspolitikken opdateret.

9. Spørgsmål til privatlivspolitikken

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, vores indsamling af data eller vores behandling af informationer, kan du altid rette henvendelse til os på:

UCN Bibliotek
Mylius Erichsens Vej 137
9210 Aalborg SØ

Hjemmeside: www.ucnbib.dk
E-mail: bibliotek@ucn.dk 
Mrk.: Privatlivsspørgsmål

Kontakt

Nanna Geraldine Victoria Eliasen

DPO og IT-sikkerhedsansvarlig

Telefon:
72690894